Välkommen till Teknikens Värld kundservice
info ikon
Om du är prenumerant på tidningen Klassiska Bilar ber vi dig att kontakta vår Kundservice via telefon för diverse ändringar och frågor. Det är inte möjligt att göra några ändringar på Kundservicewebben för tillfället. Kontakta Kundservice på telefonnummer: 08-454 95 18, Öppettider: 8-18

Logga in

Här loggar du in för att enkelt utföra dina prenumerationsärenden.

Vad har jag för prenumerationsnummer? - klicka här

Vill du börja prenumerera - klicka här

Prenumerationsnummer: *

Postnummer:

E-post:

Information

Du loggar in med ditt prenumerationsnummer och postnummer. Ditt prenumerationsnummer (10 siffror) hittar du på din senaste avi, på baksidan av tidningen eller på plastemballaget. Ange postnummer utan mellanslag.

Efter inloggning kan du bl.a göra följande prenumerationsärenden:

Se information om din prenumeration, ändra adress, se information om din premie, ändra betalningsperiod, betala din prenumeration, säga upp din prenumeration och kontakta Kundservice mm.

Vill du nå oss på telefon kan du även ringa vår kundservice.

Telefonnummer
Teknikens Värld & Övriga:

Klassiska Bilar: