Välkommen till Allt om Mat kundservice

Information

Du loggar in med ditt prenumerationsnummer och postnummer. Ditt prenumerationsnummer (10 siffror) hittar du på din senaste avi, på baksidan av tidningen eller på plastemballaget. Ange postnummer utan mellanslag.

Efter inloggning kan du bl.a göra följande prenumerationsärenden:

Se information om din prenumeration, ändra adress, se information om din premie, ändra betalningsperiod, betala din prenumeration, säga upp din prenumeration och kontakta Kundservice mm.

Vill du nå oss på telefon kan du även ringa vår kundservice.

Telefonnummer 08-454 95 24